Зрадниця Повалій показалася з російським паспортом

Зрадниця і знаменита патріотка Таїсія Повалій оголосила, що отримала громадянство Росії. Вона поділилася цією новиною на своїй сторінці в Instagram, де виклала фотографію, на якій вона зображена на виборчій дільниці в Москві. На фото вона позує на тлі банера з написом "Вибори президента Росії 15-17 березня" і тримає в руках російський паспорт, усміхаючись.

Таким чином, вона повідомила про своє нове громадянство і розповіла, що вперше проголосувала на виборах:

"Я проголосувала за щасливе майбутнє своєї країни Росії. Мене переповнює неймовірна гордість через те, що я є частиною великого народу", - заявила Повалій.

Незважаючи на своє нове громадянство, Повалій залишається українкою. Недавно вона в інтерв'ю одному з російських ЗМІ назвала себе "радянсько-російською українкою", що спричинило багато негативних коментарів з боку українців.

Раніше співачка Таїсія Повалій, яка виправдовує війну Росії проти України, виконала пісню "Катюша" разом з китайською оперною співачкою Ван Фан.

Служба безпеки України зібрала доказову базу на Повалій, яка виправдовує агресивну війну Росії проти України. Вона виїхала до Росії перед початком вторгнення і отримала російське громадянство, підтримавши Кремль.

Читайте також:

  • Написана для Білик, але виконала Повалій. Автор розповів історію суперхіта 90-х
  • Повалій отримала російське громадянство в День незалежності України? Оприлюднено документ
  • Повалій поскаржилася росіянам на своє понівечене обличчя