"Зроблено в Україні": ще три індустріальні парки отримають держфінансування

Держфінансування для 3 нових індустріальних парків
Держфінансування для 3 нових індустріальних парків

Державна підтримка для трьох індустріальних парків

В рамках програми "Зроблено в Україні" трьом індустріальним паркам виділили державну підтримку на розвиток промисловості в регіонах. Загалом, для будівництва та модернізації інфраструктури парків було виділено 171,4 млн грн з державного бюджету.

Зокрема, проєкти "Біла Церква 2" (Київська область), "ВінІндастрі" (Вінниця) та "Місто скла" (Київська область) отримали підтримку. Ці інвестиції створять умови для залучення інвесторів та розвитку виробничих потужностей.

Отримання фінансування індустріальними парками передує проходження всіх необхідних процедур.

Індустріальний парк "Біла Церква 2" Ініціатор створення парку отримає 66,1 млн грн державного стимулювання для будівництва мереж водопостачання, водовідведення та електричних мереж. Загальна вартість будівельних робіт становить 132,3 млн грн. Цей проєкт дозволить покращити інфраструктуру парку, залучаючи нових інвесторів і сприяючи розвитку виробництва в регіоні.
Індустріальний парк "ВінІндастрі" Для забезпечення під'їзних шляхів до території парку та будівництва дороги та нової лінії електропередач держава виділила 79 млн грн. Це забезпечить стабільне електропостачання та створить необхідну логістичну інфраструктуру.
Індустріальний парк "Місто скла" Для розвитку парку виділено 26,3 млн грн на будівництво електромереж. Це допоможе залученню нових виробничих компаній і стимулюватиме економічний розвиток регіону.

Читайте також