Журналісти знайшли профіль на OnlyFans у росіянки, яка на Олімпіаді змагатиметься за Кіпр

Журналісти знаходять профіль українки на OnlyFans
Журналісти знаходять профіль українки на OnlyFans

Олімпійська легкоатлетка Олена Куліченко знайшла "дорослий" сайт

Журналісти виявили профіль на сайті OnlyFans у російської легкоатлетки Олени Куліченко, яка виступатиме на Олімпіаді у Парижі за збірну Кіпру.

Куліченко, яка спеціалізується у стрибках у висоту, раніше представляла Росію, але змінила громадянство на кіпрське. Вона була обрана прапороносцем Кіпру на Олімпійських іграх-2024.

Виявилося, що Куліченко має обліковий запис на OnlyFans, на якому публікується звабливий контент спортсменки. Користувачі можуть отримати доступ до відео та фотографій.

Їй запропонували видалити профіль, але вона відмовилася. Адвокати спортсменки стверджують, що на відео зображений продукт штучного інтелекту, а не Куліченко. За інформацією Greek City Time, спортсменка не звела справу до поліції та не намагалася видалити профіль.

Нагадаємо, що понад половина російських і білоруських спортсменів, які допущені до Олімпійських ігор у Парижі, мають зв'язки з військовими або службами безпеки своїх країн, або підтримують конфлікт в Україні.

Міжнародний олімпійський комітет опублікував остаточний список російських спортсменів, які візьмуть участь у Іграх. Країна-агресор буде представлена в п'яти видах спорту.

Читайте також