Масована атака по Україні: що відомо на цю мить (оновлюється)

Уранці 7 лютого російські війська атакували Україну, випустивши ракети. Це була масована атака, яка призвела до значних руйнувань і жертв. Про це повідомляється у звітах з різних регіонів країни.

Львівщина

На Львівщині ракета з Росії летіла в напрямку Польщі, але перед кордоном розвернулась. Три польські військові літаки вилетіли, щоб перехопити ракету. Внаслідок атаки було пошкоджено будівлі, але на щастя, жертв немає.

Київ

У Києві також було багато вибухів і пошкоджень. Загинули 4 людини, ще 38 отримали поранення. Багато будинків і інфраструктура були пошкоджені. Російські ракети були відбиті силами повітряної оборони, але декілька ракет все ж пролетіли і завдали шкоди.

Харків та Харківська область

У Харкові та Харківській області також відбулися обстріли ракетами. Є постраждалі та руйнації інфраструктури. Артилерія та авіабомби були застосовані в населених пунктах області.

Миколаїв

В Миколаєві також були ракетні удари, що призвели до пошкодження будинків і інфраструктури. Є поранені та загиблі.

Черкаська область

У Черкаській області також відбулися ракетні атаки, але без наслідків. Уночі було знищено деякі ворожі цілі, але немає постраждалих чи руйнацій.

Це лише деякі звіти про ракетні атаки, які стали жахливими наслідками агресії Росії проти України. Уряд і екстрені служби продовжують працювати над захистом населення і відновленням пошкодженого.