На Львівщині пасажири автобуса заблокували трасу через дії ТЦК

Пасажири бусу блокують дорогу на Львівщині
Пасажири бусу блокують дорогу на Львівщині

Співробітники ТЦК зупинили автобус з пасажирами, який їхав з Варшави до Одеси. Під час перевірки документів виявилось, що водій не оновив військово-облікові дані, тому йому запропонували проїхати до ТЦК. Пасажири автобуса перекрили трасу, коли водія супроводжували до ТЦК.

Інцидент стався на трасі в селі Струтин біля Золочева на Львівщині. Пасажири, більшість з яких були жінками, вийшли на трасу і заблокували рух.

Поліція зупинила автобус, який їхав з Тернополя до Львова. Оскільки у водія були відсутні військово-облікові документи, його взяли до ТЦК. Там йому вручили повістку на оновлення облікових даних і через десять хвилин повернули до його автобуса. Автобус продовжив рух.

За словами представників ТЦК, у салоні автобуса був ще один водій, тому відсутність першого не впливала на рух транспорту. Проте пасажири вирішили вийти і перекрити трасу на деякий час. Перекриття тривало приблизно 10 хвилин, після чого всі роз'їхалися.

Зі слів пасажирів, автобус їхав з Варшави до Одеси. Другий водій кермував протягом ночі і не міг замінити свого колегу, якого взяли до ТЦК.

Нагадаємо, що в Яворові Львівської області було здійснено напад на працівника територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Потерпілого госпіталізували з черепно-мозковою травмою.

Відповідно до закону про мобілізацію, військовозобов'язані громадяни повинні оновити облікові дані протягом 60 днів. Зробити це можна, зокрема, через застосунок "Резерв+".

Читайте також