"Не гарніше туалетного паперу": ПриватБанк знову "грішить" видачею зношених доларів

ПриватБанк видає зношені долари
ПриватБанк видає зношені долари

Клієнти ПриватБанку скаржаться на видачу старих доларів

Клієнти ПриватБанку продовжують скаржитися на те, що фінустанова віддає валютні депозити старими, потертими, пописаними ручкою купюрами та невідомими печатками. Проте у банку наполягають, що людям у касах видають банкноти, які відповідають вимогам Нацбанку.

"Всі долари, які видають із депозиту, — старі, змальовані, потерті, в плямах, пописані ручкою, з якимись невідомими печатками. Намагався через техпідтримку вирішити питання, щоб на замовлення привезли щось гарніше за туалетний папір, — відмовили. Вони. пишуть, що всі їхні долари хороші та "Ми видаємо валюту, яка відповідає вимогам НБУ". Ви їх самі бачили?"

Він додав, що навіть касири пропонують клієнтам спочатку оглядати банкноти, а вже після цього підтверджувати зняття з валютного депозиту телефоном.

Обмін старих доларів

У ПриватБанку зазначили, що сума формується та доставляється для замовлення із купюр того номіналу та року випуску, який є в наявності.

Також в банку заявили: "Банк приймає та видає тільки таку валюту, яка відповідає вимогам НБУ і вважається платіжною не лише на території України, а й в інших країнах відповідно до ознак зносу".

Зазначимо, що раніше ПриватБанк звинуватили в тому, що він приймає старі купюри, як і "старі", на інкасо, і люди втрачають частину грошей.

Читайте також