В Румунії автобус з 57 українцями потрапив у ДТП: є постраждалі, серед них діти

В Румунії автобус з 57 українцями потрапив у ДТП: є постраждалі, серед них діти

У Румунії, в повіті Констанца, вночі 17 червня сталася аварія між вантажівкою та автобусом, в якому перебували 57 українців. Є постраждалі. Про це повідомляє Digi24.

Аварія сталася на залізничному переїзді між селами Таріверде та Байя, що в повіті Констанца. На місце події виїхали кілька бригад пожежної та швидкої допомоги.

У автобусі перебували 42 неповнолітніх та 15 дорослих. Про медичну допомогу потребували двоє дорослих і 13 дітей. Двох дорослих і двоє дітей вже доправили до лікарні.

Влада Констанци активувала "Червоний план", який передбачає дії екстрених служб у випадку великих аварій або катастроф. Поліція повідомила, що автомобілі, що потрапили в аварію, рухалися в одному напрямку, до міста Констанца. Водіїв перевірили на наявність наркотичних речовин, результати були негативні.

Українські дипломати наразі не коментували аварію.

Другі аварії у Польщі

Нагадаємо, 1 березня у центрі міста Щецин в Польщі сталася аварія, коли автомобіль в'їхав у групу людей на пішохідному переході. Серед постраждалих є громадяни України. Про це повідомляє Gazeta Wyborcza.

Також у травні у Варшаві сталася ДТП, у результаті якої загинуло троє чоловіків, двоє з яких були громадянами України. Про це повідомляє PAP.

У Польщі також в ДТП загинули двоє українських підлітків. Вони втікали авто на швидкості близько 150 км/год і врізалися у дерево. Поліція хотіла зупинити авто Audi A4, але водій не зупинився. Почалася погоня, яка закінчилася смертю водія та важкими травмами його 17-річного пасажира.

Читайте також: