27 жовтня у Дніпрі оголошено днем жалоби

27 жовтня, Дніпро, день жалоби
27 жовтня, Дніпро, день жалоби

Теракт у Дніпрі: загинули п'ятеро осіб

У результаті нічної атаки російських військових на місто Дніпро 26 жовтня, загинули п'ятеро мирних жителів, включаючи одну дитину. У зв'язку з цим, 27 жовтня в Дніпрі оголошений день трауру. Про це повідомили у заяві міськради.

Напередодні, 26 жовтня, Росія здійснила нову атаку на Дніпро. В результаті обстрілу, були зруйновані будинки та лікарня в кількох районах міста. П'ятеро осіб загинули, серед них була одна дитина.

Розпорядженням міського голови Бориса Філатова 27 жовтня було оголошено день трауру

Серед загиблих були дружина та донька поліцейського. Молодша донька слідчого вдалося врятувати.

За даними обласної адміністрації, постраждали 21 людина, з яких 7 перебувають у лікарні. Один з постраждалих, 17-річний хлопець, знаходиться у важкому стані.

Після ракетної атаки, до поліції звернулися 217 осіб, які постраждали. Правоохоронці документували понад 207 фактів пошкоджень майна громадян.

У Дніпрі було зруйновано понад 10 багатоповерхівок, два приватних будинки, а також лікарню імені Мечникова. Також пошкоджено гараж та 30 автомобілів.

Раніше, під завалами в Дніпрі знайшли тіло одного чоловіка. Загальна кількість загиблих збільшилася до п'яти.

Нагадаємо, що також внаслідок нічної атаки на Київську область загинула жінка, дитина була поранена, рятувальники ліквідували дві пожежі. У Києві також сталась атака з використанням безпілотного літального апарату, в результаті якої загинула дівчинка.

Читайте також