Агент українського підпілля в армії РФ спалив броньовану розвідувально-дозорну машину

Агент українського підпілля спалює броньовану машину
Агент українського підпілля спалює броньовану машину

Рух "Атеш" знищив броньовану розвідувально-дозорну машину ЗС Росії на Донецькому напрямку. Партизани повідомили про це у своєму Telegram-каналі. Агент руху провів успішну диверсію, підпаливши техніку, яка виконувала розвідувальні та патрульні завдання біля Новокатеринівки.

Броньовану розвідувально-дозорну машину, яка має важливе значення для мобільності та захисту розвідувальних підрозділів, було повністю знищено, заявили у "Атеш".

“Подібні акції стають дедалі частішими в лавах російської армії, тому що дедалі більше військових усвідомлюють, що їхня роль у цій війні зводиться до того, щоб бути гарматним м'ясом”, - наголосили партизани.

Раніше заявлено, що РФ зазнає катастрофічних втрат на Покровському напрямку, повідомивши розширених даних агентів.

Нагадаємо, що партизани виявили військову частину радіохімічного біологічного захисту РФ у Криму та багато техніки в Сімферополі. Крім того, вони продемонстрували фото та відео переміщення техніки окупантів та її приховування в Маріуполі.

Також відомо, що українські партизани зробили розвідку одного зі складів боєприпасів росіян у Севастополі та зробили фотознімки цього об'єкта.

Читайте також