Як найбагатші спортсмени витрачають свої мільйони

Як найбагатші спортсмени витрачають свої мільйони
Як найбагатші спортсмени витрачають свої мільйони

Коли мова заходить про найбагатших спортсменів світу, кожен їхній крок під прицілом папараці здається нам не меншою інтригою, ніж фінал олімпійських ігор. Але як вони розпоряджаються заробленими мільйонами? Деякі вважають за краще інвестувати в нерухомість розміром з дрібні князівства. Інші купують люксові автомобілі, яких би вистачило на автопарк невеликої країни. Треті не шкодують коштів на благодійність, роблячи ставку на світле майбутнє людства.

Проте не завжди інвестиційні рішення відомих атлетів зустрічають схвалення громадськості. У статті обговоримо найбільш яскраві та спірні способи витрат найбагатших спортсменів планети. До речі, за їх кар'єрними досягненнями можна стежити на сайті Johnny 24 і навіть заробити на цьому, роблячи вірні прогнози.

Тигри Майка Тайсона: символ шаленої розкоші

У минулі часи, купаючись у променях слави та мільйонних гонорарах, Майк Тайсон не скупився на ексцентричні витрати. Його любов до розкішних автомобілів, алкоголю та жіночої статі не була секретом. Але купівля, яка по-справжньому шокувала публіку, — три бенгальські тигри.

У подкасті Джо Рогана Тайсон розповів про те, як виникла ця ідея:

«Коли я був у в'язниці, то розмовляв із особистим агентом. Він згадав про декілька автомобілів, які були взяті в кредит одним нашим спільним знайомим, який не розплатився за них. Агент хотів вигідно збути їх та придбати породистих коней. Я запитав: "Можна просто отримати коней в обмін на машини?". Мені набридли автомобілі, і я теж хотів рисаків. Він відповів: «Так, мужику, ми зможемо замовити не лише скакунів, а й пантер, левів, тигрів...». Я запитав: «Без жартів? Тоді знайди мені пару тигрів! Агент відповів: «Без проблем!».

У результаті Тайсон обзавівся трьома бенгальськими тиграми, кожен з яких коштував $70 тис., а зміст коштував $4 тис. на місяць. Сьогодні Майк згадує цю покупку без особливої радості, не вірячи, що міг зробити таке безумство.

Футболісти: марнотрати та любителі розкоші

Футболісти, відомі своєю «печерною» реакцією на дорогі речі, часто стають жертвами аферистів, дилерів та ріелторів.

Нерухомість:

  1. Роналду вклався не в один особняк ціною в стан, який сьогодні знецінився мінімум вдвічі. Також у молодості він просадив мільйони на вечірках.
  2. Річардс із «Манчестер Сіті» за вечір у Лос-Анджелесі спустив $150 тис.

Подорожі:

  1. Роналду нерідко залишає $20 тис. чайових у ресторанах.
  2. Неймар, травмований, вирушив до круїзу, де казино спустошило його гаманець.

Шалені витрати на нерухомість, азартні ігри, розкішні подорожі та сумнівні інвестиції - лише мала частина того, як футболісти витрачають свої нечувані гонорари.