Як схуднути за тиждень: шість перевірених порад

Потрібно слідкувати за соблюденням простих правил, щоб схуднути за тиждень в домашніх умовах.

За такий короткий термін не вдасться повністю позбутися зайвої ваги, але можна позбавитися неприємних набряків і деяких кілограмів. Для цього потрібно правильно спланувати свій режим харчування.

Починайте день зі сніданку, який є найважливішим прийомом їжі. Від нього залежить ваш настрій, енергія і апетит протягом всього дня.

Рекомендована нами новостей можна дізнатися на нашому телеграм каналі.

Для перекусів підготуйте скибочки овочів і фруктів, щоб не купувати солодкі батончики в супермаркетах.

Не забувайте пити достатню кількість води. Варто пити воду за півгодини до їжі й через 45 хвилин після їди, щоб прискорити метаболізм організму.

Зменшіть вживання солі, оскільки вона затримує рідину в організмі і сприяє появі набряків і зайвої ваги. Замініть сіль лимонним соком та додавайте його, наприклад, у салати.

Щоб з'їсти менше калорійної їжі, рекомендується споживати овочевий салат або легкий суп перед основною стравою. Це також додасть корисної клітковини до вашого раціону.

Варто відмовитися від білих продуктів, таких як цукор, білий хліб, картопля та жирні молочні продукти. Замість них поліпшіть своє харчування за допомогою фруктів і овочів.

Перекушуйте тільки тоді, коли ви справді голодні, оскільки перекуси внаслідок нудьги або стресу можуть призвести до переїдання і набору ваги. Готуйте перекуси наперед, використовуючи натуральні продукти, такі як свіжі фрукти, овочі, нежирні молочні продукти, горіхи, насіння, цільнозернові сухарі або лаваш.