Як влітку придбати квитки на популярні маршрути: поради «Укрзалізниці»

Білети на популярні літні маршрути
Білети на популярні літні маршрути

Квитки в пік сезону на поїзда краще придбати за допомогою офіційного застосунку

Олександр Перцовський, керівник пасажирського напрямку "Укрзалізниці", радить пасажирам, які планують подорожувати під час пік сезону, завантажити офіційний застосунок компанії, заздалегідь спланувати свою поїздку та скористатися сервісом моніторингу для автоматичного придбання квитків одразу після їх появи в продажу.

Завантажуйте офіційний застосунок "Укрзалізниці". Не треба шукати та сподіватися на якихось перекупів. Друге – якщо ви не знайшли квиток на ту дату, яка потрібна, можна скористатися сервісом моніторингу. Ми його кілька місяців тому тестово запустили, зараз вже працює на повну. У нас десь понад 50 тисяч квитків люди моніторять

Цей сервіс дає можливість автоматично замовити квиток з автовикупом. Це означає, що навіть якщо хтось раптом здав свій квиток вночі, і ви перший у черзі для автовикупу, то система автоматично придбає для вас квиток.

Зараз через пік сезону ми обмежили кількість поїздів, які можна моніторити паралельно, але цей сервіс дуже популярний

Також в "Укрзалізниці" радять заздалегідь планувати свою поїздку в пік сезон. Продаж квитків відкриваються за 20 діб до відправлення. Міжнародні напрямки відкриваються о 9:00, а внутрішні маршрути о 8:00, щоб уникнути навантаження на систему.

Крім того, "Укрзалізниця" почала будувати європейську колію "Чоп-Ужгород" у рамках стратегічної програми розвитку залізничної інфраструктури для інтеграції України до ЄС.

Також "Укрзалізниця" впровадила функцію моніторингу квитків з можливістю автовикупу для всіх користувачів.

З 1 серпня АТ "Укрзалізниця" додає жіночі купе на чотири додаткові рейси далекого сполучення. Ціна квитків у цих купе не відрізнятиметься від інших.

Протягом січня-червня цього року пасажири звернулись до контакт-центру "Укрзалізниці" 8188 разів з проханнями знайти загублені речі, що майже вдвічі більше, ніж за аналогічний період минулого року. Близько 70% речей, забутих у поїздах, було знайдено і повернуто власникам.

Читайте також