Як зробити, щоб одяг не сповзав з вішалок: п'ять способів

Як вирішити проблему зі зсовуванням одягу з вішалок

Хто зберігає одяг на вішалках у шафі, то й знає про проблему, коли одяг спадає з них.

Цієї прикрості можна позбутись раз і назавжди, якщо використаєте кілька простих та бюджетних способів, пише glavred.

Прості хитрості, які допоможуть утримати одяг на вішалках

Візьміть звичайні гумки і надіньте їх на кінці лівого і правого важелів вішалки. Що більша петля, то краще. Ця проста хитрість допоможе блокувати тканину і запобіжить її сповзанню.
Оберніть вішалки джутовим або прядив'яним шпагатом. Текстура шнурка допоможе утримувати одяг, запобігаючи його падінню. Це просте й естетичне рішення.
Просто обтягніть кінці важелів вішалки ізоляційною стрічкою. Переконайтеся, що ізоляційна стрічка виступає на 2 см або більше, щоб ефективно утримувати одяг.

Вішайте прищіпки на вішалки, щоб краще закріпити одяг. Цей простий і функціональний спосіб ідеально підходить для запобігання зісковзуванню.

Придбайте вішалки із затискачами, призначені спеціально для штанів і спідниць. Ці моделі гарантують, що ваш одяг залишиться на місці і не сковзне на підлогу.

Додаткові поради для зберігання аксесуарів

На вішалках зручно зберігати не лише одяг, а й ремені, шарфи та навіть сумки. Декілька додаткових гачків і улюблені аксесуари будуть завжди під оком і більше не загубляться.

За допомогою прищіпок для білизни ви легко збільшите функціональність вішалок і звільните місце в шафі для нових предметів одягу. Просто защепіть штани і прикріпіть їх до нижньої частини вішалки.