Які громадські організації отримали право забронювати 100% своїх працівників: список

Список громадських організацій з бронюванням працівників
Список громадських організацій з бронюванням працівників

У списку представництв донорських установ, які не можуть бути мобілізовані, знаходяться 133 організації. Серед них є 21 громадська організація. Іноземні представництва компаній і організацій складають більшість списку.

У переліку також потрапило лише 21 громадська організація з України, а також шість благодійних фондів і 20 комерційних підприємств.

Цей список не обмежується військовозобов'язаними особами, як це робиться для органів прокуратури, поліції та ДСНС. Представництва іноземних організацій, дипломатичні установи та МЗС не входять до цього списку.

Серед організацій, які не зможуть бути мобілізовані, є представництва США, Великобританії, Канади, Японії і країн Євросоюзу. Також до цього списку входять організації, які надають донорські кошти для відбудови України та програм розвитку громадянського суспільства.

Серед присутніх у списку громадських організацій є організації, які працюють у різних сферах, від економіки до гастротуризму. Також до списку увійшли українські представники іноземних компаній та місцеві підприємства.

Міністерство економіки визнало понад 700 підприємств, установ і організацій критично важливими.

Міністерство оборони також працює над послугою "єБронювання", яка буде доступна для підприємств найближчим часом.

Читайте також