Які обереги треба мати вдома, щоб привернути щастя та добробут

Наші предки вірили в привертання щастя в дім

Наші предки вірили в те, що існують певні предмети, які можуть привертати щастя в дім. Ці речі розміщували в будинку або вішали біля входу.

Щоб убезпечити свою оселю і привернути щастя та добробут, варто знати про кілька важливих речей, пише nv.

В домі для привернення щастя та добробуту варто почепити на стіну підкову над входом до будинку. Ця традиція відома практично кожному. Пращури вважали, що підкова принесе удачу, і навіть сьогодні деякі люди розміщують її на видному місці в оселі або біля входу.

Ще одним символом, якому приділяли увагу в стародавні часи, є часник. Вважалося, що він є потужним оберегом від злих духів. До цього часу залишається звичай ставити часник у кожному кутку столу. Крім того, часник символізує здоров'я, тому доброю традицією є вішати його в кутку під стелею.

Щоб у сім'ї був достаток, використовували мед у домі, як своєрідний символ того, що світлиця має бути наповненою щедрістю. Найвагоміших гостей пригощали солодощами, що свідчило про високий статус сім'ї і викликало повагу до неї в майбутньому.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

На чільному місці в кімнаті завжди встановлювалася ікона. Протягом усіх епох молитва перед іконою вважалася могутнім оберегом. У будь-якій українській оселі всі члени сім'ї завжди молилися перед святим зображенням, просячи здоров'я та добробут.

Також дотепер популярно зберігати освячену в храмі свічку. У неспокійні часи, під час гроз та бур, свічку часто запалюють, відзначаючи її як засіб заспокоєння та молитовного зв'язку. Віряни зберігають свічку великодню та стрітенську протягом цілого року.

Рослини, які відлякуватимуть чоловіків

Деякі рослини мають негативну енергетику і можуть відлякувати чоловіків.

Якщо ви самотня жінка і хочете привабити чоловіка у своє життя, краще утриматися від вирощування цих рослин у вашому домі.