Які процеси відбуваються в організмі, якщо їсти яйця щодня

Вчені протягом багатьох років досліджують питання про користь яєць, які є основним сніданком для багатьох людей. За останнім дослідженням, проведеним науковцями, виявлено, які процеси відбуваються в організмі, коли ми споживаємо яйця вдень, повідомляє today.

У цьому дослідженні було порівняно вживання яєчних білків, яєць зі збереженими жовтками та яєць у загальній формі. Учасники мали можливість готувати яйця за своїм бажанням.

Участь у дослідженні брали як чоловіки, так і жінки.

"За аналізом крові було встановлено, що рівень холіну, важливої поживної речовини, яка міститься у жовтках, значно зростав, коли учасники щодня споживали цілі яйця. Це є найкращий варіант. Ми хочемо отримати достатню кількість цієї корисної речовини без підвищення метаболіту, потенційно сприяючого серцево-судинним захворюванням", - зазначила дієтолог Кетрін Андерсен.

Дослідники також не виявили негативних змін у запаленні та рівні холестерину в крові внаслідок споживання яєць. Вони також встановили, що споживання цілих яєць має менший негативний вплив на показники, пов'язані з ризиком розвитку діабету, ніж споживання яєчних білків.

Британські яйця курей, що були вакциновані від сальмонельозу, відрізняються знаком британського лева. Їх можна зберігати поза холодильником, якщо на кухні температура не перевищує 20 градусів.

Такі яйця можна використовувати безпосередньо для приготування і безпечно споживати, як варені напівтвердо або напівсирі.