Які заробітки у принца Вільяма: видання New York Post шокувало сумою

Заробіток принца Вільяма шокував видання New York Post
Заробіток принца Вільяма шокував видання New York Post

Принц Вільям, син короля Великої Британії, за останній рік заробив близько $30 млн, офіційно. Він успадкував маєток Корнуол від свого батька, Чарльза III, тому й отримав таку величезну суму. До цього принц заробляв всього лише $7,6 млн.

Маєток Корнуол заснований у 1337 році і належав королю Едуарду II. Він охоплює 325 кв м і включає 20 графств. Крім того, батько принца Вільяма отримав титул герцога Корнуольського.

«Вільям успадкував герцогство Корнуол від свого батька, коли він став королем у вересні 2022 року. За фінансовий період 2023-2024 років він отримав профіцит у розмірі $30,4 млн», - зазначено у звіті.

Володіючи великим інтересом до футболу, Вільям став покровителем Футбольної асоціації (FA), покійна бабуся якого також цим займалась. Крім того, Вільяму було доручено покровительство благодійних організацій Welsh Guards Charity і Royal Cornwall Agricultural Association, а також він став президентом Victoria Cross and George Cross Association.

Згадується, що принц Вільям шукає особистого секретаря для організації офіційних заходів в Уельсі, Шотландії та Північній Ірландії. Передбачається, що кандидат повинен володіти валлійською мовою та розуміти структуру державних органів та комерційних компаній.

Звіт також вказує, що в Уельсі мова валлійська володіють від 500 до 896 тисяч осіб. З них менше половини вважають себе носіями цієї мови, а близько 44% не використовують валлійську у повсякденному житті і вдаються до англійської мови.

Нагадаємо, що король Великої Британії Чарльз III, після повернення до громадських обов'язків після лікування від раку, разом з королевою відвідав онкологічний центр Macmillan.

Читайте також