Якою буде погода в Україні 23 березня: прогноз на вихідні

Мінлива хмарність без опадів

Укргідрометцентр прогнозує, що 23 березня в Україні буде мінлива хмарність без опадів. Лише на Львівщині, Волині, Рівненщині та деяких північних областях очікується невеликий дощ. Вітер переважно буде південно-західний і досягатиме швидкості 5-10 м/с.

Температура повітря

Вночі у західних, більшості північних та Вінницькій областях температура становитиме 1-6° тепла, на решті території буде від 3° тепла до 2° морозу. Вдень очікується 8-13° тепла, а на заході та південному заході країни можуть досягати навіть 16°. У Карпатах вночі очікується близько 0°, а вдень 0-5° тепла.

Хмарно з невеликим дощем

На Київщині також очікується хмарна погода без опадів. Місцями по області можливий невеликий дощ. Вітер буде південно-західний зі швидкістю 5-10 м/с. Температура вночі становитиме 1-6° тепла, а вдень 11-13°.

Прогноз на наступні дні

У неділю у північних та західних областях, а в понеділок в усій Україні, крім сходу, очікуються невеликі та помірні дощі. В Карпатах можливий мокрий сніг. Температура вночі становитиме 0-6° тепла, а вдень 4-9° тепла у більшості західних, північних та центральних областях, а на решті території 10-15°. Вітер спочатку буде південно-західний, а потім зміниться на північно-східний зі швидкістю 5-10 м/с.

Додатково, Укргідрометцентр поділився відео-прогнозом погоди на своїй сторінці у Facebook: