Аналітики ISW пояснили, чому ППО має вирішальне значення для України

Продовження поставок систем протиповітряної оборони та ракет в Україну від західних партнерів є вирішальним для захисту країни, так як війська РФ намагаються адаптуватися до української протиповітряної оборони. Про це повідомили аналітики з Інституту вивчення війни (ISW).

Російські та українські війська зайняті тактичними та технологічними перегонами, щоб планувати наступ та оборону. Обидві сторони продовжують експериментувати та модернізувати свої удари та протиповітряну оборону.

Продовження та збільшення поставок систем протиповітряної оборони та ракет має велике значення, оскільки російські сили продовжують експериментувати зі способами проникнення в українську протиповітряну оборону.

Крім того, західні системи протиповітряної оборони та постачання зенітно-ракетних комплексів важливі для захисту оборонної промисловості України, оскільки російські війська продовжують атакувати промислові об'єкти країни.

Згурець заявив, що українська система протиповітряної оборони є найпотужнішою в Європі.

Успішна спецоперація проведена українською розвідкою була спрямована проти російської протиповітряної оборони на Білгородщині.

Головне завдання української протиповітряної оборони - збивати російські безпілотники дешевими засобами.

Читайте також:

  • ЗСУ намагаються послабити російську систему ППО над Кримом: оцінка ISW
  • Скільки ракет випустила Росія по Україні за час повномасштабної війни: дані Повітряних сил
  • Чи збільшилася кількість ракет у Росії: відповідь розвідки