Анджеліна Джолі поділилася архівним дитячим фото в день народження матері

9 травня американській акторці Маршелін Бертран могло б виповнитися 73 роки. Але життя матері голлівудської кіноакторки 47-річної Анджеліни Джолі обірвала тяжка хвороба.

У Instagram зірка присвятила допис їй та всім жінкам, які мають онкологічні захворювання. Джолі закликала берегти себе та не нехтувати періодичними перевірками у лікаря. Вона опублікувала архівний дитячий знімок, на якому позує разом із молодою Маршелін.

"Вона померла 15 років тому. Після тривалої боротьби з раком грудей та яєчників. У червні я буду за місяць до того віку, коли їй поставили діагноз. Я зробила превентивні операції, намагаючись зменшити шанси захворіти, але регулярно продовжую проходити обстеження. Моя мама любила Джимі Хендрікса. І завжди підписувала свої листи "цілую небо". Це набуло нового значення, відколи її не стало", поділилася Джолі.

Kiss the sky рядок із пісні Хендрікса Purple Haze.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Надсилаю свою любов усім, хто втратив близьких. Бажаю сил тим, хто зараз бореться за своє життя чи за життя тих, кого любите. Звертаюся до решти жінок: будь ласка, піклуйтеся про себе, робіть мамограми, аналізи крові та УЗД, особливо якщо в вашій родині траплявся рак", закликала акторка.

Анджеліна Джолі є носійкою "пошкодженого" гена, який суттєво збільшує вірогідність раку грудей та яєчників. До 40 років зірка зважилася на складні операції з видалення жіночих органів, після яких пережила менопаузу.