Ані Лорак відреагувала на смерть батька кількома словами

Українська співачка Ані Лорак, яка недавно отримала громадянство Росії, висловила свою реакцію на смерть свого батька Мирослава Куєка у соціальних мережах. Її повідомлення опубліковано на сторінці в Instagram.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений АНИ ЛОРАК (@anilorak)

 «Прощавай! Ти назавжди в моєму серці», – написала співачка російською мовою. Лорак також опублікувала світлину з архіву, на якій вона з благоговінням стоїть поряд з батьком. 

У коментарях до посту підписники співачки запитали, чи змусить себе вона прибути на похорон свого батька. «До речі, приїдьте на похорон... Якщо будете мужні та попросите вибачення за зраду. Але є одна деталь, ти цього ніколи не зробиш. Співати та заробляти рублі – це нікчемно», – написав один із підписників співачки.

«Твій батько не знає мови окупанта. Якщо б ти мала хоча б як людина відповісти. Востаннє» – додала інша підписниця.

Нагадаємо, сьогодні, 18 квітня, стало відомо про смерть батька української співачки, яка зрадила Україну, Ані Лорак – Мирослава Куєка. 

Як повідомлялося, українська співачка-зрадниця Ані Лорак у лютому подала заяву на отримання російського громадянства. 

Контекст

У 2014 році, на початку російсько-української війни, Ані Лорак активно почала виступати в Росії і пізніше переїхала до Москви. Після 24 лютого 2022 року вона не засудила повномасштабне вторгнення РФ та залишилася жити в країні-агресорі.