Пишався, що Лорак не «продалася москалям» у 2010 році: що відомо про батька співачки

Батько Ані Лорак не міг змиритися зі зрадою

18 квітня стало відомо про смерть Мирослава Куєка, батька української співачки Ані Лорак. Чоловік важко переживав зраду доньки та її переїзд до Москви. Через це він уникав спілкування з пресою в останні роки.

Кароліна не продалася москалям.

Так Мирослав Куєк заявляв раніше про свою дочку. Проте, коли його запитали про Аню, він відмовився говорити, стверджуючи, що має проблеми зі здоров'ям.

Тим не менше, раніше Куєк з радістю розповідав про співачку. Зустріч з Мирославом Івановичем у 2010 році була описана журналістом видання Gazeta.ua:

Мирослав Іванович говорив, що йому було би неприємно, якби Ані тягла за москалів.

Мирослав Куєк завжди займав позицію. Він був вигнаний з університету в 1970 році через те, що повісив синьо-жовтий прапор університету до 100-річчя Леніна. Згодом він працював у газеті, завдяки допомозі товариша.

Батько Ані Лорак також писав вірші, але ніколи не писав пісні для доньки. Він стверджував, що кожен може стати зіркою, а це йому не потрібно.

Мирослав Куєк помер 18 квітня, лишившися у вічному спогаді як перебіжник в боротьбі за незалежність України. Його донька Ані Лорак відзначилася російським громадянством та продовжує проживати в Москві після початку російсько-української війни, не засудивши російську агресію.