Атака безпілотників: у двох містах пролунали вибухи

Увечері 9 лютого в декількох областях України стався напад безпілотників, що призвело до оголошення повітряної тривоги. Про це повідомили Повітряні сили ЗСУ.

Вибухи в Одесі

Около 22:30 в Одесі сталися вибухи. Інформацію про це повідомили кореспонденти телеканалу "Суспільне".

Попередньо, Повітряні сили попередили про наявність безпілотників, що наближаються зі сторони Чорного моря до Одеси. Глава Одеської Одеської обласної адміністрації закликав мешканців міста та його околиць шукати притулок до закінчення нападу.

Вибухи в Харкові

Також відбулися вибухи в Харкові. Про це повідомили кореспонденти телеканалу "Суспільне". У місті сталися щонайменше чотири вибухи.

За інформацією кореспондентів, після серії вибухів можна було побачити пожежу над Харковом.

Харків під ворожим обстрілом. В місті сталися вибухи. Жертви. Пошкоджена цивільна інфраструктура.
Ще одні безпілотник наближається до Харкова. Усім залишатися в укриттях.

Нагадаємо, вночі на 9 лютого окупанти застосували безпілотники для атаки на Харківщину, що призвело до пожежі в цивільній інфраструктурі.

Унаслідок атаки пошкоджена та знищена виключно цивільна інфраструктура. Чоловік-охоронець отримав травми, йому була надана медична допомога на місці. Про це повідомив голова Харківської Одеської обласної адміністрації Олег Синєгубов.

Після півночі окупанти застосували безпілотники проти цивільної інфраструктури Зміївської громади. Рятувальники гасили пожежу в готелі, літньому майданчику ресторану та трьох автомобілях

Інші удари призвели до пошкодження приватних будинків, трьохповерхової будівлі відпочинкового комплексу та їдальні.