Атака дронів на Миколаївщину: рятувальники показали наслідки (фото)

Російські загарбники атакували Миколаївську область дронами

У ніч на 25 березня російські загарбники атакували Миколаївську область дронами. Згідно з повідомленням пресслужби ДСНС, після ударів внаслідок атаки є руйнування та постраждалі.

За даними ДСНС, дві пожежі виникли внаслідок падіння та влучення уламків збитого БпЛА, і вогнеборці вже загасили обидві пожежі.

«Внаслідок падіння уламків збитого БпЛа на територію приватного сектору у Миколаєві, сталося часткове руйнування двоповерхового житлового будинку. Вибуховими хвилями були пошкоджені також приватні будинки поруч. Пожежу будинку та двох легкових авто оперативно ліквідували», - повідомили у ДСНС.

За попередніми даними, в результаті атаки поранено 11 осіб, з яких 2 госпіталізовано, а іншим надано першу допомогу на місці.

«У Миколаївському районі області ворог поцілив у один з об’єктів, на території якого сталася пожежа. Пожежу вдалося оперативно загасити, постраждалих та травмованих немає», - йдеться в офіційному повідомленні.

Раніше повідомлялося, що російська нічна атака була спрямована на Одеську та Миколаївську області. Попереду дронів ворог випустив ракету з радіолокацією в намаганні зруйнувати систему протиповітряної оборони.

Продовжується війна Росії проти України

Наразі триває 761-а доба повномасштабної війни Росії проти України. Тільки протягом останньої доби відбулося 60 бойових зіткнень. Загалом, протягом останньої доби було здійснено 33 ракетних та 70 авіаційних ударів, а також 91 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Учора вночі російські окупанти знову атакували Україну, використовуючи БпЛА типу Shahed та крилаті ракети різних типів. Наразі дані щодо цієї атаки уточнюються.