Атака дронів на Воронезьку область та вибухи в Курську: головне за ніч

Атака дронів та вибухи в Україні
Атака дронів та вибухи в Україні

Дрони здійснили напад на Воронезьку область. Статую Христа Спасителя в Ріо-де-Жанейро підсвітять кольорами прапора України. В Курську прогриміли вибухи. Інформаційний портал "Главком" зібрав головні новини минулої ночі, щоб ви були в курсі подій.

Статую Христа Спасителя в Ріо підсвітять кольорами прапора України

В знак солідарності з Україною, всесвітньо відома статуя Христа Спасителя в Ріо-де-Жанейро буде підсвічена синьо-жовтими кольорами 24 серпня, в День Незалежності України. Про це повідомив посол України в Бразилії Андрій Мельник, висловивши вдячність Архиєпископу Ріо-де-Жанейро за підтримку цієї ініціативи.

Дрони атакували Воронезьку область

У Воронезькій області Росії внаслідок атаки безпілотників сталася масштабна пожежа, яка призвела до серії вибухів на військовому складі з боєприпасами. За офіційною інформацією від губернатора області, безпілотники були збиті засобами протиповітряної оборони, а пожежа виникла внаслідок падіння уламків.

Будівлю Єврокомісії у Брюсселі підсвітили кольорами прапора України

У ніч на 24 серпня, в День Незалежності України, будівля Єврокомісії у Брюсселі була підсвічена кольорами українського прапора. Цей символічний жест став виразом солідарності та підтримки України з боку Європейського Союзу.

У Курську прогриміли вибухи

У ніч на суботу, 24 серпня, в російському місті Курськ прогриміли вибухи. В цей час у регіоні було оголошено повітряну тривогу. На автомобілях у деяких районах Курська увімкнулась сигналізація. Перед цим губернатор регіону Олексій Смирнов оголошував про ракетну небезпеку і просив мешканців сховатися у приміщеннях "без вікон із суцільними стінами або зайти до найближчої будівлі".

Читайте також