Атака на аеродром «Морозовськ»: з'явилися супутникові знімки наслідків

Атака на аеродром «Морозовськ»: зруйнований літак і розбиті будівлі
Атака на аеродром «Морозовськ»: зруйнований літак і розбиті будівлі

У ніч на 14 червня масові атаки безпілотників сталися в Ростовській області Росії. Особливо постраждав місто Морозовськ, де знаходиться військовий аеродром.

Стало відомо, що безпілотники завдали шкоди російському аеродрому. На фотографіях видно сліди від пожежі та розбитий ангар.

Губернатор Ростовської області Василь Голубєв заявив, що російська протиповітряна оборона «успішно відбила атаку безпілотників» на території області.

Нагадаємо, цієї ночі у Морозовську Ростовської області РФ відбулися серія вибухів. Місцеві мешканці повідомляли про пожежу, яка спалахнула після вибухів.

Губернатор Ростовської області вже прокоментував вибухи, стверджуючи, що в області «відбулася масова атака безпілотників» і «дрони були знищені у кількох населених пунктах регіону. За попередніми даними, немає жертв. Наслідки на землі встановлюються».

Треба зазначити, що 5 квітня Служба безпеки України разом з військовими та Збройними силами здійснила атаку на аеродром Морозовськ у Росії. Було знищено щонайменше шість літаків ворога, ще вісім отримали серйозні пошкодження.

Читайте також