Атака на Черкащину: ворог влучив в енергетичний об'єкт

Збиті безпілотники та ракета над Черкащиною

У ніч з 28 на 29 березня сили протиповітряної оборони знищили шість безпілотників та крилату ракету над Черкаською областю, але снаряди потрапили в енергетичну інфраструктуру. Про це розповів голова Черкаської ОВА Ігор Табурець.

Практично всю ніч ворог тероризував Черкащину з повітря. Частину атак нашим оборонцям вдалось відбити. Почну з найголовнішого: люди не постраждали

За словами Табурця, протиповітряні сили знищили шість безпілотників ворога над областю. У результаті падіння уламків зруйноване нежитлове приміщення, а також пошкоджено приватний будинок.

Табурець також повідомив, що українські захисники збили крилату ракету на Уманщині без наслідків. Однак, були влучання ракети в об'єкт енергетичної інфраструктури. Всі необхідні роботи проводяться на місці.

Пошкодження об'єктів енергетики

Унаслідок атаки російських окупантів уночі 29 березня постраждали теплові та гідроелектростанції в центральному та західному регіонах України. Також повідомляється про аварійні відключення електроенергії на Дніпропетровщині та погодинні відключення на Харківщині.

Нагадаємо, що у всіх областях України вночі 29 березня оголошено повітряну тривогу через ракетну небезпеку, яка була знята о 6:08.