Атака на Харків: окупанти поцілили в дитячий навчальний заклад

Атака на Харків: окупанти поцілили в дитячий навчальний заклад

Внаслідок наступу ворожої авіації на мирні об‘єкти у Харкові постраждали 10 людей, одна людина загинула. Про це повідомив начальник обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За даними Синєгубова, серед постраждалих є двоє підлітків у віці 15 та 16 років. Двоє з постраждалих знаходяться у важкому стані, а одна людина отримала середні травми.

Атаки ворожих літаків сталися в приватному секторі та дитячому навчальному закладі Харкова.

Наразі половина населення Харкова залишається без електропостачання, але електрики вже розпочали роботу з відновлення електроенергії.

Нагадаємо, що в неділю, 23 червня, Російська Федерація нанесла новий удар по Харкову, використовуючи керовані авіабомби.

У той же день, рятувальники ліквідували наслідки ворожого удару по житловому будинку Харкова, де загинули дві людини, а ще 53 отримали поранення, включаючи трьох дітей.

Крім того, вранці ворожа атака сталася в Київській області, де двоє людей отримали поранення в результаті ракетного обстрілу.

За даними Повітряних сил ЗСУ, ворожий напад на Київську область був здійснений трьома крилатими ракетами "Калібр" із акваторії Азовського моря. Дві з цих ракет було збито зенітними ракетними підрозділами Повітряних сил у Київській області.

Читайте також: