Атака на Харків: постраждало підприємство, поранено шестеро працівників

Окупанти знову вдарили по Харкову

Черговий акт тероризму армії РФ стався 4 травня о 16:20. У результаті атаки на цивільному підприємстві в Харкові виникла масштабна пожежа, шестеро працівників отримали поранення. Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За даними Офісу Генерального прокурора, першу атаку здійснила авіація ворога орієнтовно о 14:15. Внаслідок нападу пошкоджено будівлі цивільного підприємства у Немишлянському районі. Попередні дані свідчать, що ворог вдарив по місту з уніфікованим міжвидовим плануючим боєприпасом Д30-СН (калібр 30 см).

Врезультаті повторного удару близько 16:20, цивільне виробництво в Індустріальному районі стало мішенню ворожої атаки. Внаслідок влучання виникла масштабна пожежа.

Наразі триває ліквідація наслідків. Точний вид озброєння, з якого були здійснені обстріли, буде встановлено після гасіння пожежі.

Нагадаємо, що вночі 4 травня, російська армія застосувала безпілотники в атаках на Харків. Було зафіксовано два прильоти "Шахедів" по цивільній інфраструктурі Основ'янського району.

Раніше також повідомлялося, що 3 травня російські війська обстріляли Харків, зіткнення сталося в житловій забудові, пошкоджений був трамвай з пасажирами.