Атака на Харків: з’явилися фото наслідків

Російські безпілотники атакували Харків: постраждали житлові будинки і автомобілі

У ніч з 1 на 2 березня в місті Харків російські загарбники влаштували атаку за допомогою безпілотників Shahed 131/136. Один з цих безпілотників влучив у подвір'я будинку в Шевченківському районі. Про це повідомив керівник обласної прокуратури Дмитро Чубенко, зазначивши, що фахівці відправлять частини безпілотника на експертизу. Пожежа, спричинена вибухом, пошкодила десяток гаражів і чотири автомобілі, а також вибила вікна у декількох квартирах.

На щастя, наразі немає інформації про постраждалих людей внаслідок цієї атаки.

Жертвою атаки безпілотників став 76-річний чоловік

Раніше було повідомлено про загибель 76-річного чоловіка в селищі Великий Бурлук на Харківщині через атаку російських військових безпілотниками. Загиблий перебував у своєму будинку, коли безпілотник влучив у нього. Очевидно, що російські військові продовжують здійснювати атаки у Харкові та його околицях.

Вождення ворожих дронів у Харкові: йдуть масові вибухи

В Харкові також почалися масові вибухи через ворожі дрони. Оголошена повітряна тривога у зв'язку з загрозою застосування російськими окупантами дронів-камікадзе. Мер Харкова Ігор Терехов підтвердив ці вибухи та повідомив про збір інформації щодо постраждалих і руйнувань. Натомість, голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов розповів про загоряння двох автомобілів, спричинені атакою дронів. Ситуація в Харкові продовжує бути напруженою, і це ще раз підтверджує агресивність російського вторгнення.