Атака на Кіровоградщину: ворог поцілив в об'єкт енергетичної інфраструктури

Атака на енергетичну інфраструктуру Кіровоградщини
Атака на енергетичну інфраструктуру Кіровоградщини

Російські загарбники вдарили по Кіровоградщині

У ніч на 2 квітня російські загарбники напали на Кіровоградщину. Як наслідок, було пошкоджено об'єкт енергетичної інфраструктури, повідомили Сили оборони півдня України.

«Унаслідок атаки спалахнула пожежа, яку вогнеборці оперативно ліквідували. Попередньо без постраждалих. На Кіровоградщині під час атаки було ушкоджено об'єкт енергетичної інфраструктури. Спалахнула пожежа, яку вогнеборці оперативно ліквідували. Люди не постраждали. Наслідки пошкодження уточнюються», – йдеться у повідомленні.

Пізніше голова Кіровоградської обласної адміністрації Андрій Райкович повідомив, що удар російського дрона в регіоні призвів до пошкодження енергооб'єкта. Він також зазначив, що немає інформації про постраждалих.

Тим часом, керівник Дніпропетровської обладміністрації Андрій Лисак повідомив, що над територією регіону було збито дев'ять російських дронів. «Вночі сили ППО знищили над областю 9 шахедів – в Дніпрі та Дніпровському, Нікопольському, Павлоградському, Синельниківському, Кам'янському районах.

Через падіння уламків в обласному центрі сталося два пожежі, які оперативно загасили. Пошкоджені двоповерхова будівля та пожежна частина», – йдеться у повідомленні.

Після цього, у ході вечірньої атаки на Кривий Ріг, було пошкоджено вікна в трьох дев'ятиповерхових будинках, а також автомобіль та лінію високовольтних передач, повідомив голова ОДА. Одна жінка постраждала і буде лікуватися вдома.

Широкомасштабна збройна агресія Росії проти України триває

Вже 769-й день триває широкомасштабна збройна агресія Росії проти України. За минулу добу відбулося 71 бойове зіткнення.

Всього ворог здійснив 8 ракетних та 93 авіаційних удари, здійснив 126 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Уночі російські окупанти знову атакували Україну, застосувавши 10 БпЛА типу «Shahed». За допомогою засобів протиповітряної оборони України вдалося знищити 9 ударних БпЛА.

Читайте також