Атака на телевежу в Харкові: з’явилися фото наслідків

Сьогодні, 22 квітня, російські терористи здійснили ракетний удар по телевежі у Харкові. Поліція Харківської області опублікувала фото наслідків атаки.

Об'єкт телевізійної інфраструктури був пошкоджений внаслідок удару. Наразі на місці працюють правоохоронні органи, які займаються розслідуванням цього злочину.

Поліція проводить огляд місця події, опитує свідків, вилучає матеріали та здійснює документування відповідно до уголовного законодавства

За даними Держспецзв'язку, ракетний удар був здійснений за допомогою ракети Х-59. Наразі немає відомостей про постраждалих або загиблих.

Трансляція телевізійного сигналу тимчасово припинена, проте продовжується передача радіостанцій у FM-діапазоні.

Як повідомлялося, під час повітряної тривоги у Харкові сталися вибухи. Міський голова Харкова Ігор Терехов повідомив, що окупаційні війська Росії націлили свій удар на інфраструктурний об'єкт міста.

Згодом стало відомо, що терористи здійснили удар по об'єкту телевізійної інфраструктури.

За словами Терехова, якщо США не нададуть військову допомогу Україні, Харків може стати "другим Алеппо". Він зазначив це в інтерв'ю для The Guardian.

Зазначимо, що зараз триває 789-та доба широкомасштабної війни Росії проти України. За минулу добу відбулося 85 бойових зіткнень. Ворог здійснив 4 ракетних та 45 авіаційних ударів, а також 71 обстріл з реактивних систем залпового вогню проти позицій Української армії і населених пунктів. Внаслідок терористичних атак постраждали цивільні особи, є загиблі та поранені. Також терористи завдали пошкоджень житловим будинкам та іншим об'єктам цивільної інфраструктури.