Атака РФ на Костянтинівку 9 серпня: серед загиблих ідентифіковано двох дітей

Трупи дітей після обстрілу РФ
Трупи дітей після обстрілу РФ

Російські обстріли призвели до загибелі двох дітей в Костянтинівці Донецької області

9 серпня росіяни здійснили обстріли по місту Костянтинівка, Донецької області, які призвели до смерті двох дітей. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

Станом на ранок 10 серпня 2024 року у м. Костянтинівка ідентифіковані тіла двох загиблих дітей - це дівчатка дев'яти та 11 років. Тривають експертизи щодо встановлення осіб ще шістьох людей, у тому числі ймовірно, однієї дитини

За останніми даними, кількість вбитих у результаті обстрілів збройними силами РФ Костянтинівки становить 14 осіб, поранено - 43 людини.

Нагадаємо, 9 серпня окупанти обстріляли супермаркет та відділення поштової служби "Нова пошта". Наразі на місці обстрілу виникла сильна пожежа, є поранені та загиблі.

Голова Донецької обласної військової адміністрації (ОВА) Вадим Філашкін повідомив, що терористи атакували Костянтинівку зі ствольної артилерії. "Росіяни обстріляли місто зі ствольної артилерії, влучили у супермаркет. Це черговий цілеспрямований удар по місцю скупчення людей, черговий акт терору від росіян", - написав він.

Пресслужба "Нової пошти" повідомила про обстріл вантажного відділення. "Всі наші співробітники живі, один колега отримав контузію - йому надається вся необхідна допомога. На жаль, є постраждалі серед населення", - йдеться у повідомленні.

Читайте також