Атака росіян на Полтавщину: стали відомі нові деталі

Атака росіян на Полтавщину: стали відомі нові деталі

Вчора, 3 липня 2024 року, російські війська здійснили нову атаку на Полтавську область. В результаті цього було пошкоджено газову інфраструктуру, що належить АТ "Укргазвидобування". Про це повідомляє Міненерго.

«Учора, 3 липня 2024 року, окупанти вдарили по Полтавщині. Серед пошкоджених об'єктів також є АТ "Укргазвидобування". В результаті атаки, на жаль, загинув 49-річний електромонтер, а троє працівників отримали поранення. Вони отримали необхідну медичну допомогу», - зазначають у пресслужбі.

Постраждалим надається необхідна медична допомога. На місці події працюють всі відповідні служби, які займаються ліквідацією наслідків надзвичайної ситуації та відновленням пошкоджень.

Нагадаємо, що це не перший випадок військової агресії Росії проти енергетичної інфраструктури України. Такі дії порушують міжнародне гуманітарне право та є воєнними злочинами. Україна закликає міжнародну спільноту рішуче засудити дії Росії та прийняти всі необхідні заходи для зупинення агресії та притягнення винних до відповідальності.

Також журналісти ідентифікували одного з катів мирних мешканців Бучі.

Читайте також: