Ауріка Ротару розповіла, де зараз живе її сестра Софія та що відбувається у її житті

Ауріка Ротару та її сестра Софія
Ауріка Ротару та її сестра Софія

З перших днів війни в Україні сестра Софії Ротару Ауріка та її інші брати та сестри залишаються в Україні. Українська співачка Ауріка Ротару у інтерв'ю Аліні Доротюк розповіла, де зараз знаходиться її сестра Софія Ротару та що відбувається в її житті.

За словами Ауріки, вона підтримує стосунки із сестрою. Наразі з Софією Ротару все добре, вона здорова. Але Ауріка відмовилася розповідати, де саме знаходиться співачка. Вона пояснила, що для неї тема зіркової сестри є табу.

Ми підтримуємо зв'язок. Єдине, що я вам можу сказати, що вона здорова і що у неї все добре. Більше я нічого коментувати не буду

На запитання, чи правда, що Софія Ротару зараз живе не в Україні, її сестра також відмовила відповідати. Також Ауріка Ротару не знає нічого про ситуацію з віллою сестри в Криму.

Позиція Ауріки Ротару щодо війни в Україні

Ауріка Ротару з перших днів вторгнення в Україну залишилася на Батьківщині. Її будинок постраждав під час бойових дій на Київщині, і сама співачка тимчасово перебувала у Чернівецькій області.

Були пошкоджені усі вікна, альтанка, частково будинок, паркан. Вони стріляли касетними снарядами. Було дуже боляче на це все дивитися, але я раділа, що повернулася додому

Донька Ауріки Ротару разом з онуками виїжджала з України, але потім повернулася. Зараз вони живуть у Києві, а зять Ауріки працює у прокуратурі. Сама Ауріка активно виступає на благодійних концертах і допомагає Збройним силам України.

Під час відзначення 75-річчя Софії Ротару, співачка опублікувала фото, на якому сидить на порозі будинку в Чернівецькій області.

Софія Ротару також підтримує гуманітарну ініціативу. Про це вона заявила на своїй сторінці в Instagram.

Раніше повідомлялося, що співачку цькували через її повернення в Росію. Директор артистки Сергій Лавров розповів, що це сталося через замовлення проти неї.

Крім того, на кордоні з Молдовою було затримано двох родичів Софії Ротару, які намагалися незаконно перетнути кордон. Один з них з'явився у соцмережах після інциденту, звідки можна зробити висновок, що він втік за кордон.

Читайте також