Байден звернуся до американців та вибухи в Росії: головне за ніч

Промоутер Байдена та вибухи в Росії
Промоутер Байдена та вибухи в Росії

У Росії сталося чергове вибух. Президент США Джо Байден звернувся до американців. Соратник колишнього президента Дональда Трампа розкрив деталі мирного плану для України. Головні новини ночі зібрані "Главком", щоб ви були в курсі подій.

Росіяни стіскуються на масові атаки безпілотників у Курську та області

24 липня ввечері місто Курськ та прилегла область були атаковані безпілотниками. Російські джерела стверджують, що відповідальні за це - українські військові. За даними, розміщеними в російських Telegram-каналах, над містом пролунали гучні вибухи, а місцеві мешканці помітили горячі уламки дронів у Курському районі.

Келлогг розповів деталі "мирного плану" Трампа для України

Кіт Келлогг, генерал-лейтенант у відставці і член консультативної команди колишнього президента США Дональда Трампа, поділився інформацією про обговорюваний "мирний план", якого він є співавтором разом з іншими консультантами.

Білий дім відповів на заклики до відставки Байдена

Прес-секретарка Білого дому Карін Жан-П'єр на брифінгу однозначно відкинула спекуляції щодо можливої відставки президента Джо Байдена перед завершенням його терміну. Вона підкреслила, що Байден має намір продовжувати свою роботу та досягати ще більших успіхів для країни.

Байден закликав американців передати "факел" новому поколінню

Президент США Джо Байден зробив важливі заяви щодо своєї кандидатури на президентські вибори 2024 року, назвавши це "питанням демократії". Він наголосив, що вибори цього року будуть вибором між рухом вперед і назад, надією і ненавистю. Це перше його звернення після зняття з президентських виборів.

Читайте також