Безугла розкритикувала вище військове керівництво через «репресії»

Безугла розкритикувала вище військове керівництво через «репресії»

Нардепка Мар'яна Безугла стверджує, що внутрішньо в ЗСУ широко поширені "репресії" проти "невідповідних". Вона закликає всіх, хто зіткнувся з несправедливістю та тиском в армії, "безпечно звернутися і розказати правду", написавши їй особисто. Відповідний пост Безугла опублікувала на своїй сторінці у Facebook.

“Зараз військових блогерів змушують видаляти свої акаунти, писати пости на підтримку вищого військового керівництва, а також по бригадах намагаються організувати "колективні звернення". Дякую, що ділитесь цим, але такі репресії ніщо порівняно з цілеспрямованою відправкою "неугодних" на штурм, з якого не повертаються”, – заявила Безугла.

Нардепка додала, що вже зібрала “немало кейсів щодо таких випадків”, які сталися за роки війни. Проте Безугла не уточнила, що збирається робити зі зібраною інформацією.

Критика командування ЗСУ

Нещодавно Мар'яна Безугла, народна депутатка, повернулася з фронту та розкритикувала командування Збройних сил України. Вона конкретно звинуватила командувача Об'єднаних сил Юрія Содоля в тому, що він “злочинець, як і його заступники”, через те, що вони неспроможні відстояти оборону Харківщини.

Мар'яна Безугла раніше також висловлювала критику на адресу колишнього головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного.

Народна депутатка зробила провокативний пост, де заявила, що Залужний – жива людина, з якої створюють ідола, а потім просто використовують їх. Також вона спростувала зустрічі головнокомандувача ЗСУ з відомою волонтеркою Даною Яровою, з якою нардепка раніше конфліктувала.

Заступниця голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони, народна депутатка від "Слуги народу" Мар'яна Безугла також провела кастинг на посаду головнокомандувача Збройних сил України на своїй сторінці у Facebook.

На запит у друзі, який надіслала Мар'яна Безугла, народна депутатка від фракції "Європейська солідарність" Ірина Геращенко відмовила.

Читайте також: