Бій йде ледь не за кожну вулицю: що зараз відбувається у Вовчанську

Бій на вулицях Вовчанська: останні новини
Бій на вулицях Вовчанська: останні новини

Стабілізація ситуації на півночі Харківської області і триваючі бої у Вовчанську

Як повідомив глава ОВА Олег Синєгубов, ситуація на Вовчанському напрямку півночі Харківської області стабілізована. Однак, тривають бої у самому Вовчанську, де протистояння йде практично за кожною вулицею.

Завдяки ефективним діям Сил оборони, план щодо швидкого захоплення півночі Харківщини у ворога не вдалося здійснити. Голова ОВА констатує, що попри цікави плани, ситуація не розвивається на користь противника.

Чотири людини залишаються у вкрай важкому стані після обстрілу с. Черкаська Лозова. Пацієнти знаходяться в реанімації на апаратах штучної вентиляції легень. Деяким з них планують повторні операції

На Харківському напрямку війська оборони відбили атаку противника у напрямку села Стариця. Ситуація контрольована. Крім того, наші військові зміцнили оборонні рубежі та позиції в визначених районах.

За даними Генштабу, загарбники зазнали втрат - 261 особа та 40 одиниць озброєння та військової техніки. Зокрема, було знищено один танк, артсистему, вісім автомобілів та спецтехніки, а також 13 безпілотних літальних апаратів. Крім того, пошкоджено два танки, одну бойову броньовану машину, вісім артилерійських систем та шість автомобілів.

Читайте також