Бій за Авдіївку: Третя штурмова показала кадри (відео)

Бої навколо Авдіївки на Донецькому напрямку продовжуються. Військові з Третьої штурмової бригади опублікували відео з міста, яке постійно обстрілюють. Захисники стверджують, що бої на цьому напрямку набагато важчі, ніж у Бахмуті.

< blockquote>“Наша Третя штурмова виконує бойові завдання в умовах, які навіть нам було складно уявити. Протистояння ведеться не просто з переважаючими силами противника - ворога величезна кількість, пруть з усіх сторін”, - написав заступник командира Третьої окремої штурмової бригади Максим Жорін у Telegram. < p>Протитанкісти Третьої штурмової показали фото після бою у Авдіївці. “Бої в Авдіївці набагато жорсткіші за всі попередні битви цієї фази війни, включаючи Бахмут”, - наголосив Жорін.

< p>Раніше повідомлялося, що Третя окрема штурмова бригада терміново була переброшена до Авдіївки. Водночас бригада повідомила, що ситуація в місті на момент прибуття військових була надзвичайно критична.

< p>722-й день війни Росії проти України продовжується. Протягом минулої доби відбулося 83 бойові зіткнення. Ворог здійснив 4 ракетних та 106 авіаційних ударів, здійснив 95 обстрілів із реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та житлових районах. Внаслідок терористичних атак було поранено і загинуло цивільне населення, а також багатоповерхові та приватні будинки та об’єкти інфраструктури постраждали.

< p>На Авдіївському напрямку українські воїни продовжують стримувати ворога, який намагається оточити Авдіївку. Захисники стійко тримають оборону і завдають значних втрат ворогу. За останню добу Сили оборони відбили 34 атаки біля Авдіївки та ще 6 атак недалеко від Сєверного та Невельського в Донецькій області.