Бійка між військовим та охоронцями Тищенка: майор ЗСУ відреагував

Бійка між військовим та охоронцями Тищенка
Бійка між військовим та охоронцями Тищенка

Екскомандир "Азова", заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади Максим Жорін запросив нардепів, зокрема Миколу Тищенка, чиї охоронці напередодні побили військового у Дніпрі, та "любителів військового одягу" у підрозділ.

За словами Жоріна, охоронці нардепів та інших осіб, які не мають відношення до армії, натягують на себе військову форму, що дискредитує військо та воїнів, які захищають країну.

Відповідь на запитання: "Навіщо?" є очевидною - усі ці не дуже порядні люди хочуть примазатись до категорії військових, надавши більшого значення собі та своїй діяльності. Тим самим дискредитуючи військо та воїнів, які ціною власного життя захищають сьогодні країну. Неодноразово публічно навіть запрошував тих же нардепів - любителів військового одягу в підрозділ. П***дуйте на фронт і там носіть його скільки завгодно

Раніше журналіст Віталій Глагола і громадський активіст Сергій Стерненко повідомили, що встановили особу поліцейського, який допомагав охороні Миколи Тищенка у конфлікті з військовим.

За їхньою інформацією, участь у бійці брав співробітник ГУ Національної поліції України Богдан Писаренко.

Нагадаємо, Микола Тищенко висловився про інцидент, що трапився у Дніпрі, заявивши, що військовий "є начальником безпеки ботоферми" і спровокував поліцейського.

Депутат описав мету своїх візиту до Дніпра як "боротьбу з нелегальними офісами та ботофермами", стверджуючи, що Дніпро є осередком таких організацій, які "працюють на ворога".

Учора у центрі Дніпра місцеві жителі напали на українського військового, який прогулювався з немовлям. Вони побили чоловіка та наділи на нього кайданки, незважаючи на присутність його дружини та дитини.

Правоохоронці розпочали два кримінальні провадження за фактом бійки у Дніпрі: умисне легке тілесне ушкодження та незаконне позбавлення волі.

Читайте також

На війні загинув український артист
сьогодні, 15:58 34 переглянули
Український артист загинув у війні