Біля Львова сталася масштабна ДТП: троє загиблих, 27 постраждалих

Масштабна ДТП біля Львова: троє загиблих
Масштабна ДТП біля Львова: троє загиблих

Три людини загинули і 27 постраждали внаслідок ДТП поблизу Львова

Вранці у п'ятницю, 11 жовтня, сталась дорожньо-транспортна пригода на об'їзній Львова, коли зіткнулися автобус, вантажівка і кілька легкових автомобілів. Голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький повідомив, що у результаті аварії загинули 3 особи, а ще 27 отримали травми.

За словами Козицького, ДТП сталося близько 06:30 на об'їзній Львова, в районі села Чишки, на автодорозі М-06 Київ-Чоп. В аварії брали участь автобус міжнародних перевезень "Варшава - Одеса", вантажівка "Нова пошта" та кілька легкових автомобілів.

Наразі відомо про двох загиблих та 27 постраждалих з різними травмами. Проте згодом Козицький повідомив про смерть ще однієї людини унаслідок автопригоди.

Рух транспорту на даній ділянці повністю зупинений, а транспортні засоби відправляються через Винники, зазначив голова Львівської обласної державної адміністрації.

Також відомо, що 7 жовтня на Бориспільщині сталась смертельна ДТП, де автобус зіткнувся з легковиком, і загинув водій автомобіля. Аварія сталась о 20:00 на автодорозі Бориспіль-Переяслав, поблизу села Єрківці.

Читайте також