Блокує дихання: чому не радять спати на животі

Кожна поза під час сну впливає на стан здоров'я.

Тим, хто любить спати на животі, варто спробувати засинати в іншій позі, пишет healthygem.

Коли людина спить, лежачи на животі, це може блокувати дихальні шляхи для людей з апное уві сні та хронічним хропінням. Також створює навантаження на поперек і шию.

Сон на животі може спричинити перебудову хребта, що може викликати хронічний біль протягом дня.

До того ж, хто спить обличчям вниз на животі, як правило, товариський, але зухвалий. Вони також не люблять, коли їх критикують і уникають небезпечних ситуацій.

Водночас, в охочих спати на спині може проявлятися хропіння.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Коли ви лежите на спині, ваше горло стає більш вузьким, тому хропіння стає голоснішим і частішим", сказав доктор Бреус із SleepScore. - Ті, хто вибирає спати на спині, повинні покласти подушку за коліна, щоб підтримувати хребет і зменшити біль у спині".

Вплив пози під час сну на характер сновидця

Деяким людям зручно спати на спині, деяким - на боку, а інші люблять спати на животі. І кожна поза може свідчити про конкретний характер сновидця та стосунки з людьми.

Сон на боку з витягнутими руками перед собою свідчить про те, що ці люди не надто довірливі і не дуже рішучі. Коли хтось спить на животі, такі люди тихі, стримані, зосереджені та незалежні. Ці люди можуть сприймати себе надто серйозно та мають високі очікування щодо себе та оточуючих.