"Боятися потрібно Путіну": ГУР повідомило, скільки замахів було на Буданова

Одягнений в український козацький одяг Іван Буданов захищає себе.
Одягнений в український козацький одяг Іван Буданов захищає себе.

Очільник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов пережив більше десятка замахів на себе.

Буданов одна з важливих цілей для "русского мира", для російської пропаганди і для правлячого режиму диктатора Володимира Путіна. Про в інтерв'ю "Українській правді" розповів представник ГУР МОУ Андрій Юсов.

"Точно відомо, що це більше 10 спроб, але зрозуміло, що є офіційний вирок, наскільки може бути офіційним для неіснуючої фактично фіктивної держави, якою є Російська Федерація. Буданов одна з важливих цілей для "русского мира", для російської пропаганди і для правлячого режиму Путіна сказав він.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Юсов наголосив, що Буданов це чудово усвідомлює.

"Він це чудово усвідомлює і в принципі, як публічно коментував, вважає, що це добра оцінка, значить, робота ведеться в правильному напрямку. Тому всі заходи безпеки вживаються, звичайно, але на роботу це не впливає командира підрозділу, відомства. Зрештою, я думаю, що боятися потрібно саме Путіну і його найближчому оточенню", зазначив він.

За словами Юсова, жодні замахи чи ракетні удари, чи багато інших підлостей ворога ГУР не зупинили і не зупинять.

Голова української розвідки Кирило Буданов тричі отримував поранення на фронті. Він брав участь у операціях на лінії зіткнення на Донбасі.

Одне із них було смертельно небезпечним, бо уламки протипіхотної міни потрапили йому під серце. Вони також пробили спину та шию, розповів керівник ГУР в інтерв'ю NV.

Читайте також