Британська розвідка назвала найгарячіший напрямок фронту в Україні

Бойові дії на сході України
Бойові дії на сході України

Окупанти припинили наступальні дії в районі Часового Яру на Донеччині, повідомляє міністерство оборони Великої Британії. Найбільш напруженим напрямком залишається Авдіївка-Покровськ.

Розвідка зазначає, що російські окупанти продовжують наступ на кількох ділянках лінії фронту, зокрема у напрямку Авдіївка-Покровськ.

За даними розвідки, ворог продовжував розширювати свою територію на північ і захід від Очеретине, наближаючись до Покровська. Також ворог взяв деякі позиції неподалік від міста Нью-Йорк на ділянці Авдіївка-Покровськ.

За словами британських розвідників, поблизу Часів Яр у Донецькій області не відбулося суттєвих змін у територіальному контролі. Ймовірно, російські війська взяли тактичну паузу, проводячи зондувальні атаки і розвідку.

За інформацією американських аналітиків, російські війська також продовжують просуватися біля Куп'янська, Сватового, Кремінної та Часового Яру. Також було зафіксовано окупацію села Роздолівка Бахмутського району.

На Харківщині російська армія намагається прорвати оборонні рубежі українських захисників, використовуючи стрілецькі батальйони.

Читайте також