Буданов отримав подарунок від прем’єра Шмигаля

Буданов з усмішкою тримає подарунок Шмигаля
Буданов з усмішкою тримає подарунок Шмигаля

Керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України отримав відзнаку від Прем'єр-міністра України за свій внесок у боротьбу з російськими загарбниками. Про це повідомляє ГУР МО.

«Подякував Денису Анатолійовичу та усьому українському уряду за визнання результатів роботи ГУР МОУ, а також за всебічну підтримку та зміцнення спецслужби», – сказав Буданов.

За словами Буданова, ця відзнака підкреслює роль і важливість роботи кожного розвідника, які працюють на ділянках боротьби з державою-агресором сміливо, нестандартно, невтомно та наполегливо.

«Продовжуємо разом захищати нашу державу і українську націю», – підсумував головний розвідник.

Фото розвідника у супермаркеті

Раніше у мережі з'явилося фото, на якому Кирило Буданов стоїть у супермаркеті з візком для продуктів.

Його також пов'язують з можливим звільненням з посади голови Головного управління розвідки, але цю інформацію не підтверджено офіційно.

Розвідка продовжує інспектування

Після звільнення агрегатного заводу у Вовчанську Буданов продовжив інспектування бойових позицій спецпідрозділів ГУР на Харківщині. 

Застереження щодо можливого призначення

Інформація про можливе призначення Буданова на посаду президента України з підтримкою ЦРУ була спростована українськими журналістами.

Керівник розвідки також зазначив, що безпілотні системи, розроблені фахівцями ГУР, дозволяють вражати військові об'єкти Росії на великій відстані.

Читайте також

Влада обмежила використання Telegram
20.09.2024 - 14:06 712 переглянули
Зображення телеграму заборонено використовувати у Владі