Частину України накриють дощі: прогноз погоди на середину тижня

Дощі в Україні середина тижня
Дощі в Україні середина тижня

Погода в Україні на 29 травня

У п'ятницю, 29 травня, в Україні очікується хмарна з проясненнями погода. Більшість території країни отримає короткочасні дощі, з грозами в деяких регіонах. Винятком будуть північні області.

Згідно з Українським гідрометцентром, невеликі опади можливі вночі на півдні, Вінниччині та Прикарпатті. Східний вітер досягатиме 5-10 м/с.

Температура повітря вночі становитиме 12-17 градусів, а на заході країни буде трохи прохолодніше - 9-14 градусів. Вдень повітря прогріється до 23-28 градусів, але на півдні, південному заході, Кіровоградщині та в Карпатських горах буде прохолодніше з температурою від 19 до 24 градусів та 13-18 градусів відповідно.

Погода на Київщині 29 травня

На Київщині в першій половині дня буде суха погода, але ближче до вечора можливі короткочасні дощі з грозами. Швидкість вітру східна, 5-10 м/с. Температура вночі становитиме 12-17 градусів, а вдень повітря прогріється до 23-28 градусів тепла.

В самому Києві не очікується опадів. Вночі температура буде 15-17 градусів, а вдень повітря прогріється до 24-26 градусів. Відзначимо, що погода буде хмарною з проясненнями, а вітер східний зі швидкістю 5-10 м/сек.

Раніше синоптики повідомили, що в червні очікується пил з пустелі та "брудні" дощі на території України.

Читайте також