"Це помста" ‒ Резніков відреагував на варварський обстріл росіянами Херсона

Варварський обстріл Херсона російськими терористами це не лише черговий військовий злочин.

Це ще й помста його жителям, які чинили опір окупації та довели всьому світу, що Херсон це Україна. Так на російський теракт відреагував міністр оборони України Олексій Резніков. Про це він написав у Twitter.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

За його словами, російські окупанти щодня порушують вимоги Конвенції про закони і звичаї війни постійними обстрілами житлових будинків. Але окупантам байдуже.

"Україна зможе запобігти таким трагедіям, якщо матиме більше засобів контрбатарейної боротьби, більше артилерії та боєприпасів великої дальності. Таким чином, російські вбивці будуть покарані й вигнані з України", ‒ наголосив Резніков.

Щонайменше вісім людей загинули внаслідок обстрілу Херсона російськими військами. Ще 17 мирних мешканців отримали поранення. Про це повідомила пресслужба прокуратури області.

Світ у Святвечір і на Різдво має подумати про Україну, яка бореться зі злом. Жорстокий терористичний акт Росії 24 грудня свідчить, що українцям потрібна міжнародна підтримка. Про це у Twitter написав міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Читайте також: