«Це вам не «Дойче Бан». Відомі пасажири зробили комплімент «Укрзалізниці»

Пасажири зробили комплімент Укрзалізниці
Пасажири зробили комплімент Укрзалізниці

Український фінансист Владислав Рашкован розповів історію того, як він забув годинник у поїзді на Польщу, але працівники "Укрзалізниці" його знайшли та повернули. Він поділився цим досвідом у Facebook, і під його дописом українці почали розповідати історії про сервіс "Укрзалізниці" та європейських перевізників.

За словами Рашкована, він поїхав поїздом з Києва в Холм, щоб здійснити пересадку та дістатися на місію МВФ у Варшаві.

Він зрозумів, що його годинник зник, коли вже був у Варшаві, але гадав, що він просто где-то загубився серед речей. Але коли він був в Вашингтоні через тиждень, зрозумів, що його годинник не знаходиться в його сумці. Він подумав, що можна його загубити в готелі або вагоні поїзда. Спочатку він звернувся до УЗ з проханням допомогти знайти його годинник.

Рашкован поділився, що через день він отримав фото свого годинника. І після трьох тижнів під час повернення до України в поїзді на Київ, працівники "Укрзалізниці" повернули йому його годинник.

Він також розповів про цю історію своїм європейським та американським колегам, які були поруч з ним. Їхні реакції були позитивними, і вони зауважили, що в їхніх країнах таке б не сталося, якщо щось забуваєш у поїзді. Вони також захотіли, щоб у них був такий же сервіс, як в Україні, і навіть підключилися до Wi-Fi, щоб розповісти про це своїм дружинам.

Українська журналістка Наталія Фібріг також поділилася своєю історією про німецького перевізника Deutsche Bahn. Вона зазначила, що забула свої сонячні окуляри у поїзді, коли вже висіла з нього. Вона написала, що буде вдячна, якщо зможе їх забрати, але їх так і не знайшли. Вона відзначила, що, мабуть, ніхто не хотів займатися цим.

Під дописами українці почали розповідати подібні історії про сервіс "Укрзалізниці" та європейських перевізників.

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" проведе додаткові поїзди Київ - Одеса 22 та 23 червня та Львів - Одеса 30 червня.

Також відомо, що "Укрзалізниця" підвищила ціни на постільні комплекти у пасажирських потягах. Тепер за користування постільною білизною під час поїздки потрібно заплатити від 80 до 120 гривень.

Читайте також