Члени королівської родини прокоментували звістку про рак Кейт Міддлтон

Королівська родина підтримує принцесу Уельську Кейт Міддлтон у боротьбі з раком

Принцеса Кейт Міддлтон, 42-річна дружина принца Вільяма, отримала діагноз раку, повідомляє Daily Mail. Ця сумна звістка викликала реакцію інших членів королівської родини.

Король Чарльз ІІІ є пишним Кейт Міддлтон та Камілою, й вони разом підтримують та дарують свою любов всій родині у цей важкий час, зазначає видання.

Його Величність так пишається Кетрін за її сміливість у тому, що вона говорила. Після спільного перебування у лікарні король підтримує контакти зі своєю улюбленою невісткою протягом останніх тижнів

Принц Гаррі та його дружина Меган Маркл також висловили надію на скоре одужання принцеси та її сім'ї, пише Harper`s Bazaar.

Ми бажаємо здоров'я та зцілення для Кейт і її сім'ї, і сподіваємося, що вони зможуть зробити це приватно і в мирі

Король Чарльз ІІІ також хворіє на рак

Прим'єр-міністр країни Ріші Сунак повідомив, що лікарі виявили онкологічне захворювання на ранній стадії у короля Великої Британії Чарльза III. Він зараз перебуває у контакті з прем'єр-міністром та сподівається на повне одужання.

Король буде відкладати свої обов'язки, але продовжить займатися державними справами. Його син, принц Вільям, також допоможе з виконанням публічних обов'язків короля.

Принц Гаррі прибув до Лондона, щоб бути поруч із хворим батьком

Деталі перебування принца Гаррі поки що невідомі. Проте він, ймовірно, прилетів до Лондона, щоб бути поруч із своїм батьком. Чи зустрінуться Гаррі та його брат, принц Вільям, теж залишається невідомою.