Чоловік, який облаяв лікаря-ветерана в Одесі був радником Стефанішиної

Чоловік, який облаяв лікаря-ветерана в Одесі був радником Стефанішиної

Вадим Шевеленко був радником Ольги Стефанішиної

Вадим Шевеленко, який образив лікаря-ветерана ЗСУ Олексія Притулу, був позаштатним радником Ольги Стефанішиної, віцепрем'єрки України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції. Про це повідомив Офіс віцепрем'єрки.

Зараз Шевеленка звільнили з посади через його неприпустиму поведінку.

Офіс віцепрем'єрки заявив, що розуміє громадське обурення і вважає, що така поведінка не відповідає нашим цінностям. Ситуація буде вирішена у відповідний правовий спосіб.

Ветерана ЗСУ образив відвідувач ветеринарної клініки

Ветерана Збройних Сил України та лікаря-ветеринара з Одеси Олексія Притулу образив відвідувач ветеринарної клініки. На відео з камери спостереження видно, як чоловік з песиком приходить до кабінету ветеринара і сідає на стілець навпроти нього. Він починає розповідати про проблему своєї собаки.

Ветеринар просить повернути тваринку, щоб він міг її оглянути. Але відвідувач запитує, чи не може він подивитися сам. Ветеран розвертається і показує свої протези. У відповідь чоловік лише ображає його та залишає кабінет зі своєю собакою.

Пізніше відвідувача ветеринарної клініки, Вадима Шевеленка, який образив ветерана та лікаря-ветеринара Олексія Притулу, було притягнуто до відповідальності. Цей 43-річний мешканець визнав свою провину і перепросив перед лікарем.

Як виявилося, цей відвідувач ветеринарної клініки в Одесі також причетний до корупційного скандалу щодо завищених цін на водогін для Миколаєва.

Читайте також: